Őfelsége a Bor – 2022 október 1.

A Police Borrend Egyesület október 1.-én, Siófokon rendezte meg szokásos évadzáróját.Természetesen ott voltunk, hisz magunk is tagjai vagyunk a Police Borrendnek.

Számtalan meghívott társ-borrend is megtisztelte az eseményt. Sajnálatosan Dr. Dutka Antal, nagymesterünk, pillanatnyi egészségi állapota nem engedte meg jelenlétét, ezért Dr. Diószegi Gábor vezette le a hivatalos részt.A Magyarországi Borrendek Országos Szövetsége-t Koczor Kálmán elnök Úr képviselte.

Egy hagyományteremtő aktus keretében Csóbor Jenő kiváló agárdi borászt Őfelsége a Bor Tábornokává avattuk. Nagymesterünk által idén alapított címet Ő kapta meg először. Jól ismerjük borait. Az Önök szerény mesélőjének jópárszor volt módja a Police Borrend borversenyein, bíráló bizottsági tagként, találkozni tételeivel, amik mindig jól szerepeltek. Itt kell megjegyezni, mint Borivók Társasága többször ellátogattunk az agárdi Csóbor Pincészet pincéjébe, amiről tudósítottunk is oldalunkon.

[ https://borivok.hu/2020/10/17/csobor-pinceszetben-jartunk/ ]

Természetesen a Police Borrend idei Őfelsége a Bor borversenyének eredményhirdetése és a díjak átadása is megtörtént.

A közös ebéd után barátainkkal köteten beszélgetés keretében szürcsölgettük a borverseny borait. Néhány borász barátunk elhozta néhány saját borát, a jelenlévők megkóstolhattak, miközben pár szót szólt az adott tételről.

Mindig tanulságos az ilyen beszélgetés.

Az eseményen készült további fényképeinket megtalálja Facebook albumunkban.

[ https://www.facebook.com/borivok.hu/photos ]

Vélemény, hozzászólás?